петък, 1 октомври 2021 г.

МАЛКО ПОРНО В НАВЕЧЕРИЕТО

 в. „Стършел“, бр. 3917/1 октомври 2021 г.

В навечерието на изборната кампания, докато партиите още се чудят кого да предложат за президент и кого – за прост депутатин, политическите новини са кът – това да не ви е заседание на парламента!

Е, вестниците опитват да компенсират с пикантни антрефилета, радващи окото на читателя.

Има и картинки, но ще ви ги спестим, защото заглавието си казва всичко – „Ученички набиват захарни пениси в междучасието“!

ТЕЛЕГРАФ“, разбира се, той тия вкусотии ги обича!

Павилионче в центъра на София започнало да предлага на дечурлигата сладкото изкушение още в първия ден на присъствената учебна година – „16 см провокация стартира близо до НДК навръх 15 септември“ – уточнява всекидневникът. Малко смущаващо за пуританите е името на сладкиша – „Корфрета“, но пък, като всеки уважаващ себе си вестник, изданието дава място и на насрещното мнение„Много са хубави гофретите корове, или корфрети. Не им слагат захар, за да не напълняват ученичките“!

Очевидно някой от редакторите на телеграфното издание се е подложил на някаква ужасяваща диета за отслабване, защото кулинарната тема се прехвърля и на спортната страница – „Дебнат Роналдо яде ли конски л***а“.

Звездичките са от благоприличие, става дума за точно онова, за което си помислихте. А иначе – съотборниците му, впечатлени от плочките на нападателя, гледали в чинията му, за да спазват същата диета. Дори отказвали десерта – също като него. А завистлив нападател от конкурентен отбор направо заявил: „Всъщност, ако го видя да яде конски л***а преди мач, бих ял и аз. Всеки знае колко добре се грижи за себе си“.

Оставайки на кулинарна вълна, не може да не отбележим, че есента е сезонът на пълнените чушки, пълнените патладжани, пълнените тиквички, изобщо – на пълнените неща.

БЪЛГАРИЯ ДНЕС“ не пропуска да внесе нещо ново в жанра – „Чалгарка се пълни с пещерна енергия“. Сащисани от заглавието и снимката на пълнената красавица, се съсредоточаваме в дребните буквички и с потрес научаваме, че „През очите на Бог гледа чалга певицата Лидия“!

По-нататък вече не е толкова интересно – момичето се впечатлило от пещерата "Божиите очи“ и заявило, че „от свещеното място събира куп енергия“.

Енергия, натрупана на куп – това си плаче за вписване в списъка на ЮНЕСКО за нематериално културно наследство!

В нематериалното законодателно наследство „24 ЧАСА“ вкарва пък промените в изборния кодекс – „Насам, народe, гласувай в Халкидики на 14 ноември!“

Става въпрос не за туристическа оферта, а за малко законодателно безумие, сътворено от елита на нацията, избиран от всички нас. Според него трябва „да се откриват секции извън България там, където на последните 5 вота е имало над 100 избиратели“.

Последните избори бяха през юли – тогава сума ти народ се бе изсипал по гръцките плажове. През ноември мераклиите за студена бира под плажно чадърче са малко. Викат им „моржове“. Само че дори и те няма да се вдигнат до Халкидики за тия екстремни усещания – нашето море е по-студено от гръцкото, така че ще си спестят един-два теста за Ковид, ако решат да мръзнат на него.

Но това са дребни проблеми в сравнение с тези, които ще ни се стоварят на главите след изборите – да им се радваме, докато са само те!

Няма коментари:

Публикуване на коментар