събота, 7 август 2021 г.

РАЗМИРИСА НА МОРЕ...

 

в. „Стършел“, бр.3908/6 август 2021 г.

 Август е – така мирише на море, че се не трае! Който можа – тръгна, който не може – въздиша над запотената бира в августовските жеги. А така се е размирисало...

Топло е и хората тръгнаха разсъблечени. Какво ти разсъблечени – дибидюс ходят и пак не помага! Ето, „ТЕЛЕГРАФ“ споделя челния опит – „В Софийско плеймейтка пасе козите гола“. Сдобила се с имот в софийско село плеймейтка „се е снимала как се съблича гола сред поляните на софийско село, а при нея идват ярета и тя се опитва да ги накара да хапнат тревички направо от устата є...

Откъдето и да го погледнеш – пасторал!

„УИКЕНД“ не е намерил в близост до София разсъблечена девица, но залага на сигурно – на секссимвола Дейвид Бекъм и някои негови странности – не по-малко известната му съпруга Виктория прави потресаващо разкритие: „Намерих гей порно в телефона на Дейвид Бекъм!“ Има и подробности за съдържанието на порнянката, но ще ги пропуснем заради детската публика. Но за всички футболни фенове няма как да премълчим, че самият Бекъм си бил признал, че „в края на миналия век, когато с Виктория бяха пресни гаджета, често е носил нейното бельо под екипа на „Манчестър Юнайтед“ в мачовете на отбора“.

Кадемът си е кадем, нищо, че може да има дантелки тук-там.

Пред световната футболна звезда родните бледнеят, но не им отстъпват по размах – от друг брой на „ТЕЛЕГРАФ“ научаваме, че „След като си напомпа гърдите, Азис си сложи и бицепси“. На човека много му се искало да е огромен и як мъжага, но го мързяло да тренира във фитнеса, затова прибегнал до леки хирургически намеси.

А на репортерския въпрос за размера на онова му достойнство „Азис за пореден път разби мита за това, че си намалявал пениса, който му бил 23 см.“... Дори напротив – уголемявал го бил. Пак с медицинска помощ...

„ТРУД“ е на по-приемлива, патриотична вълна – „Любимата храна на Георги Раковски готвят в Котел“.

Не всички имат честта да забъркват манджата на националния герой„Шеф Андре е направил проучване и ще представи любимата храна на самия възрожденец и революционер“.

Изречението е малко объркано, според него се очаква самият Раковски да дойде на дегустацията, но това е най-малкият проблем, който би трябвало да ни вълнува. Важното е още преди да бръкнем в чинията, да се изпълним с уважение към българските революционери!

Използвайки лятното ни настроение, „СТАНДАРТ“ попренаписва близката ни история с „Как народът запомни Людмила Живкова“.

Българският народ, оказва се, не бил чак толкова злопаметен – нито към Людмила, нито към баща й: „Наричат я „бяла птица“, „комунистическата принцеса“ и в най-общите постулати на историческата памет тя остава като дъщерята на човека от народа, управлявал България десетилетия наред“.

Това е положението. Другарят Живков все пак остана ако не в народната, то поне в паметта на стандартните редактори, като един обикновен човек от народа.

След всичко прочетено няма как да се съгласим с упорството на страната ни, отразено в „24 ЧАСА“: „България иска да се изчака със свободните кокошки“.

За тези, които не са го забелязали, кокошките у нас отдавна вече са свободни и дори пишат по вестниците!

Няма коментари:

Публикуване на коментар