сряда, 26 ноември 2014 г.

КРЪТИМ И ПЪКНЕМ

в. "Стършел", бр. 3568/28.11.2014 г.

Каквото и да ми разправяте - има и добри новини във вестниците!
Ето - например тази от "МОНИТОР": "Телефонен измамник жили адвокати от килията". Добре звучи, нали?
Едно е да изпържиш нещастна баба и да є вземеш скътаните за погребение петдесетолевки, друго е - цял адвокат! Най-пикантно е, разбира се, уточнението, че измамникът, който се представял за полицай, бил сърбин... Щом и адвокатите се връзват на полицаи със сръбски акцент - какво остана за нас! 
Особено добра новина е, че най-после започва да се наблюдава завидна приемственост в стила на управление на държавата! Ако отворим "ТРУД" от началото на годината, ще прочетем как вече позабравеният г-н Сергей Станишев се кълне: "Ще изровя земята БСП да спечели евроизборите".
Мина се време, г-н Станишев отиде да рови в други страни и при други народи, но добрият челен опит бе подет от новото правителство!
Вицепремиерът Томислав Дончев, насаден сред изровеното от г-н Станишев и компания, отчаяно заявява пред "24 ЧАСА": "И по корем ще се влачим, но ще направим магистрала "Хемус"!
А министърът на транспорта и разни други работи Ивайло Московски направо заплашва: "Ако трябва, ще хвърлям столове, но ще спазим сроковете за проектите"!
Един рови, друг се влачи, трети хвърля или, както биха рекли в Златоград - всеки кръти и пъкне - ей така се изгражда преуспяваща държава!
В една друга, не чак толкова преуспяваща като нас в ровенето, лазенето по корем и замерването с леки държавни мебели страна, Чехия, също се опитват да хвърлят, но са далеч от нашите постижения.
На честването по случай годишнината на Нежната революция "Яйце за чешкия президент удари в главата германския" - сконфузено съобщава "ТРУД". У нас такива грешки не биха станали - ние си ценим яйцата и не ги хабим по чужденци!
Заговорвайки за нежности, няма как да отминем и полезните съвети на "24 ЧАСА", който всяка събота на цяла една страница се опитва да разнообрази сексуалния ни живот. Този път - в "Каква е тръпката от златния дъжд?" ни се препоръчва нещо със завързано латинско име, което най-общо казано, представлява опикаване на партньора.
Разяснено ни е, че Деми Мур много го харесвала, проведена е дори анкета сред (според вестника) 60 души, от които само един признава, че го е правил на "няколко бивши гаджета, докато съм спал пиян върху тях, но те не бяха много доволни" (кой знае защо - но не можем да ги попитаме, защото вече са бивши), заклеймени са задръстеняците, които си пазят матраците от подобни миризми, пожелава се "На експериментаторите - наздраве!"
В интерес на истината - има и полезни здравни съвети - "Ако урината на партньора е сладка, без да е употребявал изкуствени подсладители, това е знак за диабет". Тичайте, прочее, в поликлиниката!

Дотам ще ни докара четенето на вестници!

Няма коментари:

Публикуване на коментар