сряда, 1 октомври 2014 г.

ТЪПО ПОРНО

в. "Стършел", бр. 3560/03.10.2014 г.

Само ни плашат с демографската криза - размножаваме се, братя, като зайци! Е, поне ако се вярва на писаното във вестниците в навечерието на решителните политически промени в държавата!
Решаваме да разберем какво става в България днес, затова посягаме първо към "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" и още от първата страница радостно отбелязваме, че мераците български винаги са на първа линия - "Николета тича без сутиен под дъжда"!
Да не се чувстват пренебрегнати милите дами се грижи пък най-тиражният всекидневник "ТЕЛЕГРАФ" - той пък прославя прословутата българска сила мъжка - "Крадец троши с пенис прозореца на баба". Бяхме чували за всякакви инструменти за разбиване на врати и прозорци, но тоя наистина е принос в световното взломаджийство! За неверниците има и снимка. На строшения джам, разбира се, вие какво си помислихте, това е сериозен семеен вестник!
Историята също подлежи на порнофикация - криминален случай с пиян пенсионер, който стрелял по комшиите, защото му вдигали шум, е хептен научно обяснен от "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" - "Каменен пенис пощурил стрелеца от Бузовград"! Става дума не за друго, а за "Родния Стоунхендж"! Скално образувание, наподобяващо онова, за което става дума в заглавието, е набедено за "светилище от късния енеолит, за което се смята, че е Врата към отвъдното"... Очевидно вратата пропуска и в двете посоки, защото при равноденствие хората в околността се изнервяли и започвали да се стрелят - явно зли сили нахлуват отвъд!
За да не си помислим, че порното владее само масовата, наричана кой знае защо жълта, преса, поглеждаме и в "ТРУД", за да научим, че "Дупето на Лопес разтърси мрежата"! Има и снимка на въпросното притежание на Дженифър Лопес, облечено в мрежест чорапогащник - за любителите на такива пейзажи.
"24 ЧАСА" залага на общата култура на читателите, които би трябвало да знаят кой е Бил Гейтс - "Бил Гейтс дал 200 000 за суперпрезерватив". Иванчо от вица би рекъл, че скъпичко му е излязло, но за разочарование на маниаците, от текста става ясно, че милиардерът се бил изръсил за разработката на съоръжение, "чиято цел е подобряването на живота на най-бедните хора в света"...
Още по-висш пилотаж в заобикалящото ни порно извършват родните букмейкъри - след като предвижданията на резултатите от родните мачове вече не могат да затруднят никого, те са се видели в чудо и приемат залози за всякакви глупости - например дали ще бъде избран председател на Върховния касационен съд или не. "Букмейкър: Няма да изберат съдия № 1" - предупреждава "ТРУД". И дава полезен съвет: "Ако заложите 1 лев на този изход, ще спечелите 25 ст." Професионализмът си е професионализъм - познаха! На другия ден Висшият съдебен съвет досади на всички с многочасово заседание по телевизията и не избра никого! Явно и там се играе черно тото!
Е, на печелившите - честито!
А около иначе сериозната институция ЦИК се вихри друга вакханалия - според елементарни сметки на "ТРУД" "ЦИК е регистрирала над 2200 наблюдатели дневно". Което пък означава, че тия, които ще гледат да не се омаже нещо по изборите, "Може да минат рекорда от 61 000 души на евровота"!
Както е тръгнало, в неделя може да участваме в изключителна перверзия: наблюдател - гласуващ, наблюдател - гласуващ...

Тъпо порно наистина, но такъв ни бил късметът...

Няма коментари:

Публикуване на коментар