четвъртък, 23 октомври 2014 г.

ШАМАРЕНА ФАБРИКА

в. "Стършел", бр. 3563/24.10.2014 г.

След като включиха и приходите от проституция и наркотици в брутния национален продукт, всички се успокоихме, че поне той ще расте през тая година. Като добросъвестни граждани не може да не приветстваме тези опити след като ютията на българския футбол потъна отново, да бъде вдигната от дъното поне ютията на българската икономика.
Като още по-добросъвестни граждани не можем да пропуснем да подскажем още един източник на приходи и генератор на политическа енергия у нас - Шамарената фабрика! Единствената фабрика у нас, която работи с денонощен цикъл и нарастващ оборот! Искате доказателства? Ами - отваряме "ТРУД" и веднага ги получаваме - "Партиец в Омуртаг отнесе шамари от полицай" с уточнението, че има "Две версии: заради изборите или заради жена".
Производството на шамари продължава - "Бивш селски кмет набит заради резултатите от вота" - информира "24 ЧАСА". А за да не си помислите, че бият само кметовете, седмица по-късно "Следизборно палят кафене в Галиче, собственикът вини кмета".
За да не си помислим, че суровина на шамарената фабрика предоставят само родните партийни пристрастия, "ТЕЛЕГРАФ" уточнява, че "Накълцаха инкасатор на синя зона. Близките подозират доктор, на когото бил вдигнат джипът"...
Плющят шамари из милата Родина, никой не се сеща да ги осчетоводи освен милото родно правосъдие, за което, естествено, трябва да се говори само добро или нищо.
Политическият ни елит затова е елит, защото освен на обикновен шамар се докача и на чест - ето, "Румен Петков прати на съд Бареков за клевета и обида" - тържествено обявява "ТРУД". Защо? Защото бил наречен "политическо леке", "ковчежник" и "слуга на ДПС и олигархията".
С риск да обидим г-н Петков ще му речем направо да отпише тая работа - ден по-рано пак в "ТРУД" четем, че "Оправдаха Бареков, че е нарекъл Борисов "тъп".  Съдът дори решил, че набеденият за тъп трябва да плати 355 лева разноски по делото, защото според съдията "безспорно думата "тъп" е обидна, но "тъй като Борисов не е чул лично да я изрича, не е налице престъпление"...
Сигурно заради това решение, а и за да си спести нови триста кинта, "Борисов изтегли съдебния си иск срещу Йордан Цонев" - искал бил да го осъди за 50 000 лева, защото го нарекъл "мутра", но тъй като онзи му се извинил не един, а два пъти, се отказал .
Я, колко било лесно! Наплюеш някого, после му се извиниш и - готово! А петдесетте хиляди, обещани от наплютия да бъдат дарени за благотворителност - кучета ги яли!
Милите родни магистрати - цели датчани!
А защо точно датчани, а не примерно норвежци - тая зла нация, която ни бие на футбол както си иска?
Защото "Дания забранява секса с животни" - така завистливо твърди "ТРУД". Все още - не съвсем, защото било само законопроект, но пък според проучването на вестника "Скандинавските страни позволяват секса с животни, освен ако не се докаже, че при акта животното е страдало"...
Как животното ще докаже, че е страдало, защото не споделя топлите чувства на стопанина си - не става ясно. Може би - ще се обади на български адвокат, за да внесе жалбата му...

Дано само не попадне на български съдия! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар