сряда, 4 юни 2014 г.

ДА ВИ ИМАХ СЪЕДИНЕНИЕТО!

в. "Стършел", бр. 3543/06.06.2014 г.

Телевизиите обичат пезевенкския номер да поставят червена точица в ъгълчето на екрана, когато смятат да покажат нещо, за което СЕМ глобява. Предполага се наивно, че точно в този момент любящите родители запушват ушите и очите на седемнайсетгодишните си дангалаци и не им позволяват да гледат непозволеното от закона.
Все в тоя ред на мисли ми се ще да поставя червена точка на това четиво, в което ще опитаме да разберем какво нашите избраници разбират под лозунга над Народното събрание.  Предполага се, че всички събрани там опитват съединявайки се да направят силата, която да изведе България към по-сияйни висоти, както се пее в някои песни. 
Е, г-н Десислав Чуколов от "Атака", цитиран по-рано от "ВЕСТИ.БГ", поел ангажимента "В ЕП ще отстояваме православните ценности", го отстоя в първото си следизборно изявление: "Мутрата Бойко Борисов си слага капута Николай Бареков".
Сайтът "БЕЗ ЦЕНЗУРА" добросъвестно помества изявлението на депутатина и го гарнира с мнението на евродепутата Бареков: "Забранете достъпа на наркозависими до Народното събрание!"
Мнението на двете политически сили по въпроса за съединението вече си го поизяснихме, въпросът за пенетрацията се уточнява от г-н Рамадан Аталай от ДПС към колегите му от опозицията, че "Трябва да навлезете по-дълбоко в мозъчната си кора".
Лидерът на опозицията пък, г-н Бойко Борисов, деликатно отговаря в директно предаване на БНТ на нападките, че не стои в пленарната зала, че "Нали знаеш - орел до лайна не стои".
Очевидно засегнат от определението, депутатът от БСП г-н Кирил Добрев се връща към славните времена, когато пренасяше куфари с финансово съдържание от сръбската граница къмто София и ръгва директно в очите на колегата си от ГЕРБ "Аз казал ли съм ти, че си метър и четерийсе бе, казал ли съм ти че си плешив и че си грозен?"
В тая пезевенкска обстановка единственият избор на постоянния балансьор от четвърт век насам е да излъчи лидера си - г-н Лютви Местан, който да опита да успокои страстите с изречение, което би трябвало да провокира комплекса за малоценност у колегите, тъй като трябва да прибягнат до преводач, за да го разберат: "Въпросът с легитимността на кабинета "Орешарски" е съществен, но трябва да се постави въпроса и за реалната алтернатива".
А реалната алтернатива я намираме у агенция "БЛИЦ" - "В.С.Г. е изправен пред районния съд във Враца заради оскърбително отношение към посетителите на заведението и органите на властта, се казва в документите по делото... Думите, които използвал, са "боклуци", "помияри", "скапани ченгета сте вие" "е***е се за 500 лева на месец", "нищо не можете да ми направите - имам пари и си плащам", "не ме плаши съд, прокуратура и други е***ни институции", "всички се е***е за пари, ще ви е*а и аз, мишоци такива, които седите на тия маси, правите свирки за по едно кафе, к***и пропаднали"...
Не с уточнява дали въпросният В.С.Г. е народен избраник, но ако още не е - не е зле политическите сили да си го потърсят за следващите избори - човекът е съвсем готов да ни съединява, за да сме силни!

Да ви имах съединението!

Няма коментари:

Публикуване на коментар