петък, 31 май 2024 г.

ПРИЛОЖНА МАГИЯ

 в. „Стършел“, бр. 4053/31 май 2024 г.

nullАко все още се съмнявате, че светът се управлява от рептили, половинката ви кръшка, защото ви е направена магия, а извънземните щъкат сред нас – време е да спрете със съмненията! Повярвайте на българската преса!

Дори всезнаещият „ТЕЛЕГРАФ“ е изненадан: „Ново 20: Илон Мъск обяви, че е извънземен“!

На скептиците, които не вярват на самопризнания, „милиардерът обеща да предостави доказателства за произхода си, веднага щом се сдобие с тях“.

Тръпнем в очакване!

Любителите на любовни магии могат да намерят подходящи и изпитани рецепти в „ТРУД“ – „Звезди правят магии за любов, успех и красота“. И по-конкретно – Анджелина Джоли „е виновна за краха на брака на Брад Пит и Дженифър Анистън. Според слуховете по време на снимките на филма “Мистър и мисис Смит” Джоли е дала на партньора си флакон, който съдържал останки от прилеп. Колкото и невероятно да звучи, твърди се, че след това събитие Брад загубил интерес към Дженифър и насочил вниманието си към Анджи.“

А неостаряващата Шер „ В едно от интервютата си споделя тайната си с начинаещи певци. Според легендарната изпълнителка за да направите гласа си запомнящ се, „трябва да вземете езика на канарче, да го увиете в парцал и да го окачите на върха на най-високото дърво.“

Треперете, прилепи, бягайте от клетките, канарчета! Самодейните магьосници, жадуващи световна слава, идат!

Една друга магия се опитва да разбули „ТЕЛЕГРАФ“ – „100 лева за Брюксел и 50 лева за София“ – разкрива тайните є съставки всекидневникът. С помощта на МВР, разбира се, което „разкри цената на един глас за изборите“.

Глас за евродепутат – сто кинта, за обикновен, нашенски – петдесет.

Както биха казали прокурорите, тук можем да направим обосновано предположение, че на МВР-то са му пробутали магическо биле за забравяне – след като обяви тарифата и отчете колко дилъри е прибрало, забрави да ни светне кои партии и коалиции осигуряват столевките и петдесетарките.

Срещу това може да се издигне друго обосновано предположение – че никоя партия не плаща на избирателите си, за да гласуват за нея. И че не става дума за покупка на гласове, а за стимулиране на избирателната активност. Искаш да гласуваш, но нямаш желание – гепи един „Пенчо“ и гласувай за когото си искаш, важното е народът да си каже тежката дума!

Третото обосновано предположение е, че второто е пълна глупост, но ние няма да го направим, а ще приемем онова, за магическото биле.

„ДУМА“ е сериозен вестник – той в магии не вярва. Той търси закономерности и причинно-следствени връзки. Уводният коментар, посветен на опита за убийство на словашкия премиер, ни покъртва с разкритията си: „Премиерът на Словакия, който още в предизборната си платформа беше посочил съвсем ясно каква политика ще води: ще гласува против влизането на Украйна в Алианса, няма да изпраща оръжие на фронта и ще заявява открито, когато не е съгласен с нарежданията от Европа“.

И в резултат?

„Пет куршума трябваше да му затворят устата. И да дадат на останалите управляващи на Стария континент какво трябва да правят или не, ако искат да останат живи“.

Очевидно – застрелян е по заповед от Брюксел! Гиди еврорептили! И не само това – „Тези пет куршума символизират нещо повече. Митът за „цивилизованата Европа“ окончателно рухна. Досега само ни подготвяха - чрез „Евровизия“, джендър идеологията, политиките в ущърб на европейците, но в полза на незаконните мигранти... Списъкът е безкраен“.

Треперете, несъгласни с политиката на Евросъюза! И вас куршум ви чака – рептилите от Брюксел протягат към вас кървавите си ръце, маскирани с розови швейцарски помпончета! И никаква магия няма да ви помогне!

Това е тежката дума на „ДУМА“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар