четвъртък, 3 юни 2021 г.

ПО-ДОБРЕ ДА НЯМА ПИЛОТ В САМОЛЕТА

 в. "Стършел", бр. 3900/4 юни 2021 г.

Понякога човек наистина може да изпита известно колебание – дали да има пилот в самолета, или по-добре да го няма. На тия мисли навежда информацията в „СТАНДАРТ“ – „Пилот гледа порно по време на полет, съдят го“.

Прославилият се по тоя прекрасен начин въздушен ас „гледал порно по ноутбука си, докато самолетът бил на режим автопилот, а след това решил да покаже на втория пилот как му се е отразило видеото“...

Колко малко е нужно, за да станеш известен в целия свят! И всичко това – само срещу една година условно и 5000 долара глоба! Какво му плащаш!

Някои не успяват да се измъкнат толкова лесно – според „БЪЛГАРИЯ ДНЕС“ има и по-тежки случаи – „Любовник изнасилен от рогоносеца“.

Сънародник в Испания залюбил красавица, красавицата се оказала с гадже, въпросният индивид проследил влюбената двойка и заедно с „четирима авери“ натъпкали нещастника в багажника на колата, закарали го в нает апартамент, където „смазват отвлечения от бой и този път гаджето на момичето го изнасилва“.

Мили родни картинки на испанска земя! Приятно и разведряващо четиво за скучаещите читатели, особено за онези, които обичат да четат подробности за пребиване, отвличане, сексуални гаври и насилие – хлябът и виното на българската преса!

Никому неизвестният нашенец все пак е оживял, за разлика от други, останали в историята прелюбодейци!

„Сексът отнема живота на редица велики личности“ – радва ни с общообразователно четиво „ТРУД“.

Читателят може да знае за Бетовен само това, че е писал мелодийки за телефон, но сега вече ще научи още нещо важно – „за пристрастяването му към веселията в публичните домове. Ако това наистина е така, тогава няма нищо изненадващо във факта, че с течение на времето Бетовен губи слуха си…“

Палавник!

Милият читател може и да не е стъпвал в театър, но вече ще знае, че  „в творбите на Шек­спир сифилисът се споменава от време на време, така че мнозина смятат, че творецът е запознат с тази болест от първа ръка“.

А Мао Цзе Дун? „Владетелят на Поднебесната империя мрази хигиенните процедури: той дори не смята за необходимо да си мие зъбите, позовавайки се на факта, че „тигрите не правят това“. Освен това той буквално се отказва от лекарите, считайки ги за шарлатани. В резултат на което, в края на земното си пътуване, Мао Дзедун страда от огромен брой болести, включително венерически.“

Обогатени с тези знания, със снизхождение можем да подминем обзора на „24 ЧАСА“ „Как се арестува (бивш) премиер“.

Последните клюки, изстреляни от вътрешния министър, гарнирани с клюки от битието на вече бивши премиери,  от които само Андрей Луканов постоя няколко месеца в ареста, бледнеят пред разкритията за тайните страсти и болежки на великите.

Виж, ако някой от премиерите имаше някоя по-пикантна болежка – щеше да е съвсем друго, по-интересно, по-забавно, по-продаваемо, по-близо до създавания вече три десетилетия вкус и манталитет на българския читател! Читател, радващ се на най-свободната от всичко, освен от чорбаджиите си, българска преса!


Няма коментари:

Публикуване на коментар