четвъртък, 30 април 2020 г.

ПОКАЖИ ФАЦА, ДАJ ДА ТЕ БАЦАМ!



Нещата започват да се нормализират – в парковете човек може вече да се разхожда еднопосочно при условие, че е придружаван от дете, зелената салата поевтиня и хората взеха да идват на себе си – ако не вярвате, четете „24 ЧАСА“ и ще научите „Защо ракията измести тоалетната хартия по продажби в интернет“!
И хубаво, че популацията, наричана политкоректно „народ“, а в екстремни ситуации – „електорат“, започна да се осеферя – че покрай тоалетната хартия хептен оглупя. Откъсче от филма „В кръг“, разпространено във фейсбук, за малко да докара публичен линч на актьора Николай Урумов (в неприятната отрицателна роля на нагъл и гнусен баровец), след като над снимката му се мъдри надписът „Ей такива и децата им убиха Милен Цветков“.
„ТРУД“ опитва да спаси човека, че коментарите са безмилостни – от „Ега ти помияра“ до „Е точно такива педали са за затвора и разстрел“…
Братя, не всичко, което четете във фейсбук, е чистата истина и не всичко, което гледате по телевизията, е репортаж - има и игрални филми, внимавайте, с това доверие като нищо ще вземете не се хързулнете като американците и да пропиете белина!
Ракията също не помага против вируса, но поне е по-безвредна!
Безвредно е и почтителното лъскане на чужди патъци – понякога дори файда има от него!
Ако искате да разберете от кого зависи всичко и зависим всички в милата република – разгърнете няколко поредни страници от един и същи брой на „МОНИТОР“, за да се отървете от всички съмнения!
Кой разреши отново ин витро процедурите?
Имаме си човек за тази работа – „Пада забраната за ин витро процедури. Това съобщи премиерът Бойко Борисов при инспекция в Южния парк в София.“
Кой ни осигурява светло европейско бъдеще?
Пак той – „България ще поиска от ЕК авансово плащане по програми от следващия програмен период. Това стана ясно от разговор между премиера Бойко Борисов и вицепремиера Томислав Дончев по време на инспекция на магистрала „Европа“.
Като стана дума за магистрали – кой строи магистралите?
„От скали и ниви правим магистрали. Този коментар направи премиерът Бойко Борисов във Фейсбук няколко часа след като испектира магистрала „Европа“...
И кой се грижи за душевното ни здраве в трудните карантинни времена, когато от генерали човек не смее да си пусне и ютията?
Пак Той – „Борисов се качи на джипа и слуша македонска песен за COVID-19“!
И за да не я слуша сам – пусна ни я във фейсбук, да ни разтуши и нас: „Покажи фаца, даj да те бацам…“
Раце ке му бакнеме както е тръгнало, ваксината само заради него в кърпа ни е вързана: „Осигуряваме конюшни, коне съответно, за да може да се джурка и да се прави ваксината след това, за много други болести, за тиф, дизентерия…“ – обясни ни Той, но централните медии кой знае защо, надяваме се, защото проверяват как точно конете джуркат ваксина, попремълчаха тази важна новина, та трябваше да я намерим в „19 МИНУТИ“…
Ако след прочита на всичко това не сте посегнали да си поръчате една сливова по интернет – или не сте си платили таксата за интернета, или черният ви дроб се обажда.
Тичайте да го проверите, та поне откъм дроб да нямате съмнения!

Няма коментари:

Публикуване на коментар