сряда, 15 юли 2015 г.

ВЪХ!

в. "Стършел", бр. 3600/17.07.2015 г.

Това непреводимо възклицание май се среща само по нашите места – обикновено изразява изненада – например когато човек си тресне палеца с чука и се изненадва, че това боли.
Също така – при прочитане на невероятна новина във вестника.
Например в „ПРЕСА” – че „Летище София открива гише на пътника”.
Въх!
Засега – само едно. Досега работилите гишета очевидно са обслужвали куфари, кашони, стари чанти, домашни любимци в кафез и други.
„ПРЕСА” ни запознава с челния опит на неуловимите отмъстители по нашенско – „Моторист спука гумите на всички патрулки в Стражица”. Арестуван за ден заради повечко промили мотоциклетист се обидил на полицаите и в потайна доба прескочил дувара на управлението, та надупчил с шило гумите и на четирите полицейски коли. За беля (негова, разбира се) се оказало, че камерата на кьошето работи и още на сутринта си го прибрали обратно...
Видеонаблюдението, разбира се, не винаги помага – въпреки монтираната на стената на хасковско училище камера според „ТЕЛЕГРАФ” „Проститутки налазиха училищен двор”. Докато децата са във ваканция, хасковските красавици решили, че не е хубаво дворът да пустее, и започнали да си водят клиентите в храстите около храма на родното образование. Като се изключат пикантните предположения какво точно евентуално съдържа нощното видео, все пак - любопитно и поучително четиво – от него човек може да научи, че „на сутринта деца и родители откривали...” сещате се какво са откривали, но няма да се сетите, че „Понякога се откривали и ценни дрънкулки – обеци и пръстени. Веднъж дете намерило дори и банкнота от 20 евро”.
Деца хасковски – ако са ви отрязали джобните заради някоя беля, – тичайте в училищния двор – там съкровищата се търкалят по земята! Иначе – хасковската плът „идвала много евтино – между 20 и 50 лева”.
Не ще да е чак толкова евтино – от следващия брой на телеграфното издание научаваме за една друга тарифа – „60 лв. да легнеш до министър”!
Въх! Само толкова ли?
Внимателният прочит на по-ситния шрифт леко разочарова – толкова била струвала нощувката в почивна база на Министерския съвет край морето, но друго си е да слушаш през стената похъркването на жив министър!
А пък „СТАНДАРТ” директно ни хвърля в оркестъра с твърдението, че „Сексолог даде надежда на „Локо” (Пд)”.
Завалиите – и по тая част ли са го закършили? Ще вземе да излезе раздувка легендата за подвизите на родния футболен елит из дискотеките!
Без да се смятаме за експерти в сексологията, все пак бихме могли да предложим на нещастните младежи един съвет от здравната притурка на „ТЕЛЕГРАФ” – „Ваем тяло на богиня с бира”!

Освен сериозните полезнотии от редовната консумация, посочени в публикацията, има една пропусната - бирата има и един изключително симпатичен страничен ефект – след някоя и друга халба всички тела наоколо започват да изглеждат божествени – пробвайте и ще се убедите сами!

Няма коментари:

Публикуване на коментар