сряда, 25 март 2015 г.

Топли, парят, не се барат!

в. "Стършел", бр. 3584/27.03.2015 г.

Не става дума за царевиците по плажа – раничко е още! До затоплянето за повишаване на настроението и информираността разчитаме на седмичната преса.
Пареща новина за миналата седмица се оказа изчезването на руския президент. Това, да си президент, не е работа – месец преди това в „МОНИТОР” прочетохме твърдение на американски експерт, според което „Пентагонът смята Путин за аутист”. Седмица по-късно атаката продължи „ТЕЛЕГРАФ” с германското разкритие, че „Путин биел жена си и си опъвал бръчките”. „СТАНДАРТ” продължи с британски разобличения – „Извънземни съветват Путин за Украйна”. В интерес на истината, британският политик, изнесъл великата тайна, че „Извънземни рептили съветват руския президент за конфликта в Украйна” твърди освен това, че самият той „правел секс с извънземни най-малко четири пъти годишно”, така че можем да приемем информацията за абсолютно достоверна – получена от първа ръка.
Междувременно руският президент се появи отново, гаданията дали е болен, умрял, свален или дундурка бебче вече не привличат читателя, затова бяха подирени изпитани способи за връщане на читателското доверие.
„Патката ви е уникална, господине!” – хваща окото заглавие в „СТАНДАРТ”. Любителите на пикантни четивца разочаровани ще прочетат чак към края на страницата, че става въпрос за комплимент, отправен към майстор кулинар.
Не е гот някак по време на Великденския пост да ни се пробутват такива четива – още повече, че на друга страница любимецът на изданието дава личен пример: „Бойко пости, не вижда преяли с власт”. Как ще види – те също постят! Не като ония, които жулят патки по всяко време!
В тия времена даже Фейсбук се отдаде на пост и молитва – ако се вярва на „ТРУД”, „Фейсбук забрани голите снимки”. Ами сега? Откъде клюкици за светските страници? Бързайте, преди да са ги изтрили!
И „ТЕЛЕГРАФ” веднага ни сервира „Биляна със селфи на дупето”. Гордата носителка на дупе с титлата „Мис Дупе” любезно е споделила картинка с носителя на титлата.
Амбицирани, разследващите журналисти от „БЪЛГАРИЯ ДНЕС” удрят оземи конкуренцията – „Ръка се грее в най-милото на Маги”. Има я и снимката на милото и ръката, разбира се.
Яжте си ушите вие, задръстеняци от Фейсбук, тук е свободна територия на свободното слово – на сто и шесто място в света сме вече, сума ти африкански държави ни дишат прахта!
 В „СТАНДАРТ” са се досетили да си направят класация на горещите новини според читателските посещения в интернет. Как мислите, кое е на първо място? Това, че „Майки точат лиги по Бербо”? Не, разбира се. Това, че според проф. Миланов от „Пирогов” „Парите за спешния пациент са по-малко, отколкото за говедо”?  В смисъл, че „за един спешен пациент здравното министерство превежда между 14 и 22 лева”, докато според справка на „ТРУД” „годишната субсидия за говедо е между 200 и 350 лв., а за коза – 130-150 лв”. И това – не, разбира се.
Най-четена от горещите новини е „Зверски пребита майка на 8 март”, на второ място във врата є диша „Дами, направете стегнати бедра и дупе за месец”!
Ех, вие, новини горещи – топли, парят, не се барат, като тъпа реклама за плажни царевички!

Няма коментари:

Публикуване на коментар