неделя, 13 август 2023 г.

ГЛОБАЛНО ИЗТРЕЩЯВАНЕ

 

в. „Стършел“, бр. 4012/11 август 2023 г.

Най-кратко казано, това е, което ни се случва. Изтрещяваме – и то не само ние, светът изтрещява пред очите ни!

Дали заради ковида, или заради кемтрейлса, а може би и заради двете световни конспирации – но нещо, какво ти нещо, вече нищо не е наред!

„Секретни имейли на Лондон пратени погрешка на Мали“ – препечатва британска сензация „ТРУД“. Изтрещял мърльо сбъркал буквичка от имейл адреса на Пентагона и така натовските тайни отпътували за африканската държава. Но изтрещяването не било само от тази страна на Атлантика – „Миналата седмица в САЩ беше разкрита същата печатна грешка, поради която милиони военни имейли били адресирани пак до Мали“...

„ТЕЛЕГРАФ“ дава своя принос към видиотяването на читателя – „След края на сезона Койна пие сок от пенис“!

Прескачаме идиотската идея да се произвеждат сламки за сокове с въпросната форма, както и да си правиш снимки с тях, и преминаваме към следващата страница, на която „Онлайн търговци нагазват купувачи със секстормоз“.

Тези, които отказват поръчки, вече не ги включвали в черни списъци, а направо им „вкарват координатите в сайтове за сексуслуги“. И започва изтрещяването – „Потребителки се оплакват, че са луднали от телефонни обаждания, на които ги разпитват за услугите, които предлагат, или директно ги „почват“ с оскърбителни коментари“...

Като сме започнали с оскърбителните коментари, няма как да не споменем историческите дебати в Парламента на тема що е то „интимна връзка“. На помощ ни идва „СЕГА“ със „За ПП-ДБ интимна е връзката с трайност от поне 60 дни“.

И дебатът започва по същество: „Според Радостин Василев от това определение излиза, че „едно ЕООД и едно ООД могат да имат интимна връзка“.

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадиновn„пък саркастично попита дали политическите партии могат да бъдат в „интимна коалиция“.

Без Корнелия Нинова няма как да се мине – тя „пък се включи в дебата, като отново припомни, че целта на законопроекта е да въведе Истанбулската конвенция“.

А Тошко Йорданов направо реди мъжки: „По вашето предложение, вие с Пеевски и Борисов сте в интимна връзка.“

Не си и помисляйте, че това са бъбриви пезевенци, които се надприказват с кухите си политически заяждания, колкото да мине времето на извънредното заседание, свикано по повод на отвратителното насилие, заляло страната – депутатите ни не са виновни, всичко е резултат на глобалното изтрещяване!

А за аматьорите в домашното насилие препоръчваме отново „ТЕЛЕГРАФ“ – в традиционната му рубрика за сексуално просвещение „Под чаршафа“ откриваме подробни инструкции: „Камшик за по-голямо удоволствие“.

Има си и научно обяснение – „Даването на еротичен удар може да увеличи притока на кръв в областта на слабините на субекта и да освободи приятни химикали в мозъка, включително ендорфини и допамин, за да подобри сексуалното удоволствие“. В превод за пред хората и компетентните органи – като не щеше да легне, бих є два шамара, за да й кача допамина, белки изпита по-голямо удоволствие!

Къде е границата между препоръчваните във всекидневната преса недотам традиционни сексуални практики и домашното насилие очевидно ще трябва да попитаме изтрещелия от реформи български съд, както и фатално засегнатите от глобалното изтрещяване родни народни избраници...

Няма коментари:

Публикуване на коментар