събота, 26 ноември 2022 г.

СЕКС БЕЗ НАРКОТИЦИ И РОКЕНДРОЛ

 в. „Стършел“, бр. 3976/25 ноември 2022 г.

В днешно време, ако се вярва на сводките на КАТ, човек колата си не смее да подкара, без поне мъничко да се е понадрусал – че по пътищата не се знае кой ще му излезе насреща.

С известни подобни подозрения четем редакционния коментар на главния редактор на „ТРУД“, г-н Блъсков, който в двайсетина редчета събира цялата истина за тридесетгодишния ни преход: „Когато мъглата се вдигна, светът видя, че България е отново със събути политически гащи, но този път задникът й е обърнат на запад. При такова възторжено състояние на държавицата как да не се възползват победителите в студената война. Така България проигра поредния исторически шанс да си вдигне гащите и да покаже на света предника си. Язък, Марийке!“...

Може би е добре преди човек да седне да реди изящни слова, първо да провери дали може да стои прав, без да залита, но кои сме ние, та да даваме акъл на създателя на съвременната българска журналистика!

Това, което липсва на съвременната българска журналистика, определено е предник – вземаме „ТЕЛЕГРАФ“ и намираме доказателството – „Койна гушка колега по задник“. За любопитните ще уточним, че задникът е на колегата, а вече има и „Фенове недоволни, че актрисата е по рокля, искат я гола“...

Е, то не може всичко наведнъж! Задоволете се с голата красавица, чучната до антрефилето да завижда!

Малко разнообразие внася „ГАЛЕРИЯ“, който търси любовни трепети под дърво, камък и седем тепета: „Трима мераклии за кмет на Пловдив се бият за любовта на Борисов“.

Хубаво е любовта да е споделена, разбира се, само че обектът на мокрите пловдивски сънища нещо още се колебае между тримата... И все пак – трябва да внимават – защото може да се натъкнат на измамници! „От фалшив фейсбук свалят жени от името на Орлин Горанов“ – предупреждава „ТЕЛЕГРАФ“.

Междувременно китайците (може ли без тях) изнасят тръпката чак в междузвездното пространство – „Маймуни ще правят секс в космоса“ отразява научното постижение телеграфното издание. А за да не си помислим, че тая работа е толкова лесна, добавя, че „Астронавти ще се грижат за настроението и комфорта на макаците“. Предполага се – ще им свирят на традиционни китайски инструменти. И за да ги настроят за любов, ще им пеят пенсички от мазния китайски фолклор...

Междувременно „24 ЧАСА“ набляга върху драматизма на раздялата – с ужас научаваме, че „Жените напускат генерал Атанасов“!

Слава Богу, от по-дългия текст става ясно, че в партията на генерала върви някаква чистка и „Популярни за „Демократи за силна България“ имена, главно жени, се разделят шумно с партията през последните дни“.

Е, това – може. У нас една партия без членове е напълно възможна, имаме си ги много, така че днес никой не си казва бройката на членовете – брои си избирателите!

И „БЪЛГАРИЯ ДНЕС“ се старае да увеличи бройката на читателите си – например, с културната новина „Тони Димитрова в музея на презерватива“.

Самата певица след културното мероприятие самокритично отбелязва: „Пълно падение! Нормалните хора, когато попаднат в Амстердам, ходят в музея на Ван Гог, а ние... в Музея на презерватива. Ударихме дъното!“

Е, преувеличава – съвременната българска журналистика продължава да копае!

Няма коментари:

Публикуване на коментар