четвъртък, 18 юли 2019 г.

РЕТРОГРАДНИ МОНОКИНИ



Отново ни сполетя Онова бедствие – не мор, не и чума, дори не и градушка, макар че откъм градушки вече изпълнихме плана за годината – Меркурий отново се фръцна ретроградно и обърка всичко в милата Родина.
Направо човек не знае откъде да започне – може би от това, че рибите започнаха да излизат на сухо, та принудиха хората да ги преследват пеш: „Кичка гони сом на сцената“ – има го и на картинка в „ТЕЛЕГРАФ”, като сомът вече е очевидно изморен от търчане и заловен.
Както биха рекли умните хора, и сомовете вече не са това, което са.
Сомовете – както и да е, дори е по-удобно сами да излизат от реката и на собствен ход да се добират до магазините, но ретроградното движение на гадната планета обърка и нощните търсачи на силни усещания – „Пиян крадец заспа на дивана в дома на баба, полицаи го събудиха“ – отразява паранормалното явление „24 ЧАСА”. Изключително удобно – също като при сомовете – рано сутринта собственичката на апартамента открила, че на канапето є спи непознат, звъннала където трябва, полицаите дошли и събудили каръка, за да го арестуват.
На полицаите проклятието на Меркурий очевидно не влияе – вместо да разбутват пияндурката, за да му прочетат правата като в американски екшън, много по-интересно би било да си го отнесат в ареста, за да се събуди зад решетките и като фелдкурата Ото Кац да се зачуди кой може да го е полял така, че панталоните му да залепнат за нара.
Добре че държавата ни се управлява от разумни и учени люде, които преди да вземат съдбоносни за нацията решения, поглеждат към звездите. Националното събрание на ГЕРБ, свикано в началото на месеца, се оказа според астролога на „ТРУД” изключително добре подготвено: „Неслучайно срещата е ден преди Ретроградния Меркурий“!
Следват уточненията: „Нумерологичните характеристики на часа на началото на форума и броят на присъстващите дават шанс за успешни разговори и решения, взети с разум, а не във властта на емоцията“.
Има и препоръки към лидера на партията – „да не застава срещу самия себе си, да е краен, но да поднася решенията си с такт и умереност, за да не изпада в противоречие с изискването на Юпитер и вибрация 3…“
Втасахме я – и Юпитер се намеси в галиматията! Да не говорим за вибрацията с номер 3! Но мъдрото държавно управление ще се пребори не само с него, но и с всички останали ретроградни планети, защото премиерът правилно бил взел „решението да свика събранието ден преди поредната ретроградност на Меркурий и да получи очакването, вместо след това да сърба попарата на неволите, които ще се стоварят върху партията“…
Всичко изглежда наред, но все пак, за да не вземе пак да се оцапа работата, за всеки случай бихме препоръчали практиката на водещи в подобна област специалисти – и отново „ТРУД” ни дава полезни идеи – в началото на кариерата си днешният треньор на Ювентус, Маурицио Сари, „В продължение на седмици не си реже ноктите на краката заради победна серия“!
Ето я скритата рецепта за пълна изборна победа наесен – какво са се разплакали за тия еднолевови субсидии! Добре е и конкуренцията да си купи обувки с два-три номера по-големи от сегашните, че до изборите има цели три месеца, а ноктите растат бързо, особено през лятото!
И все пак, ретроградният Меркурий очевидно не е ретроградирал чак дотам – и въпреки влиянието му здравите сили надделяват – „Съветник оттегли предложението си за забрана на монокини по плажа“ – тържествува „24 ЧАСА”. Бургаски общински съветник обмислял да прокара тази идея, но „бил повлиян от разговори с колеги от групата си, която не била въодушевена от предложението му“.
Браво на групата! Нея даже Вибрация 3 не може да я разклати!

Няма коментари:

Публикуване на коментар