сряда, 9 юли 2014 г.

ГАЩИ

в. "Стършел", бр. 3548/11.04.2014 г.

Затопли се, какво ти затопли се - направо жеги ни налегнаха, порнографиите в политиката писнаха на всички и нормалните хора започнаха да завръщат интереса си към обикновената, спокойна, традиционна пикантерия.
"Извратен кълвач чука улични лампи" - намигва "СТАНДАРТ". За съжаление на всички, любопитно надзърнали под снимката на извратеняка, там пише с думи прости, че глаголът е употребен не в оня смисъл, а в директния - на кълвача нещо му станало и се забавлявал да тормози хората, като блъска с клюн по тенекиите на лампите.
Тюх, да му се не види - тъкмо щяхме да станем родина на ново животно - кълвач, който свети нощем!
Животът на птиците очевидно вълнува колегията - "БЪЛГАРИЯ ДНЕС" в подробен репортаж ни разказва как в село Крупник "Щъркел краде сутиен, жена му го напуска". Разбираме щъркелката - никое същество от женски пол не би се радвало на чужд сутиен, закачен за гнездото му. Не разбираме щъркела - добре де, задигнал си го - що го носиш при благоверната!
А откъде щъркелът е намерил бельото, научаваме от "СТАНДАРТ" - "Хвърчат сутиени и гащи на "Уимбълдън"! Тъкмо да си помислим, че се връща онова време, когато фенките на доста по-младия тогава Том Джонс го замерваха с бельото си и - ново разочарование. Строгият английски правилник забранил цветните петна по екипите и поради тази причина "дамите с цветни сутиени са принудени да ги махат, за кеф на мъжката част от публиката"...
Щом минахме на спортна вълна - бегом към Бразилия - и там гащите преобладават! С огромно съчувствие "24 ЧАСА" ни съобщава, че "Жената на Рууни остана без бельо". Свили й го от куфара и за да не си помислите, че това е бял кахър, има си и изявление на пострадалата: "Липсва ми бельо за хиляди!" Или бельото е било скъпичко, или куфарът - много голям...
Иначе по световното веселбата е пълна - "Репортерка остана по сутиен в пресцентъра" - радва се "ПРЕСА", "ТРУД" успокоява моралистите с "Бразилките не свалят бикините на плажа", а "СТАНДАРТ" над снимка на симпатична красавица по бански обявява: "Свалячи преследват зайчето на Коста Рика". Дописката завършва с изпълненото със съжаление твърдение, че "Тя е готова да се снима за корица на мъжки списания, но не и да свали която и да е от дрехите си".
Далеч от Бразилия и костариканските зайчета националите ни се забавляват по своему - "Валери подкупва кон с моркови" - информира "СТАНДАРТ". Като няма зайчета - няма морковите да стават зян!
Иначе международното положение става все по-международно - според "МОНИТОР" "Чехите не щат да ядат крокодилско" - можете ли да си представите, а "24 ЧАСА" споделя челния азиатски опит: "Китаец пропътува 160 000 километра, шофирайки без ръце и без книжка".
Човекът карал без ръце - не защото бил къркан, а защото били ампутирани. Единият крак - на педалите, другият - на волана.
Страшно ми е любопитно каква физиономия са направили китайските катаджии, когато са му поискали книжката, пък той им отговорил на китайски нещо в смисъл "И да имах, нямаше как да ви я дам, щото ръцете ми ги няма"...

Така в жегите се опитваме да се позабаламосаме, та поне за мъничко забравим лъжите, кризите, кворумите, псувните, коалициите, оставките и всички други кални номера от порнографията, която ни трови живота.

Няма коментари:

Публикуване на коментар