сряда, 14 август 2013 г.

ГРОЗНИ, МРЪСНИ, ЗЛИ

в. "Стършел", бр. 3502/16.08.2013 г.


Можем вече спокойно да оставим целокупното народно избраничество да си почива! Безпричинно сме се заяждали с тях - те не са виновни за нищо! Добре че е "СТАНДАРТ" да ни светне, че "Прокоба тегне край жълтите павета". Не ни стига, че Парламентът бил построен върху стари цигански гробища, ами и цялата сграда е с "вградени символи на Нечестивия". По-конкретно? Моля! "...Във фоайето са монтирани обърнати конуси, поставени в три редици по шест. По този начин се образувало нумерологичното число 666, възприето като символ на дявола. Розетката, монтирана на тавана на пленарната зала, съдържа пентаграми, които нарушават положителната енергия..." В резултат? "Клетите депутати са едни из кръчмите и в "Евксиноград", но отидат ли на работа в Парламента, внезапно пощръкляват..."
Тичайте по морета и балкани, мили наши избраници, поживейте малко като нормални хора, пък наесен - с песен - пак ще пощръкляваме заедно!
Свръхестествени явления цвърчат из цялата напечена страна - в Берковица "Шофьор блъсна къща, брат му би стопаните" - информира "ТРУД". Добре че е имало наблизо полицай, за да даде научно обяснение на явлението - "Май се караше на хората, че къщата се е изпречила пред колата на брат му"...
Друг полицай не е извадил тоя късмет - отваряме отново "СТАНДАРТ" и зяпваме пред новината, че "Пребиха шефа на бургаската полиция". Невероятното е, че биячът, опердашил полицая заради това, че се опитал да пресече на "зебра", пък той бързал с колата, се оказал "бивш полицай"... Майко мила, щом и полицаите взеха да се млатят едни други, очевидно доста пентаграм е надвиснал над държавата!
Но стига с тия мрачни езотерики - животът около нас е пълен с хубавини и красоти!  Като не можем да си позволим лято на море, можем поне да си позволим един "УИКЕНД" срещу левче и нещо. Грабваме най-дебелия и най-тиражния български вестник, за да се натресем на "Дупето на Азис". Наслаждаваме се на снимките, научаваме, че "Фолккралят е доволен от апетитните извивки на седалищните си части" и продължаваме напред - "Кайли Миноуг показа сочно дупе", както и тъжната новина, че "Задникът на Джена тръгна надолу"... Но не само тя го закъсва - и "Ники Кънчев пусна шкембе и цици". Като стана въпрос за млечни жлези, фолкпевицата Камелия си няма никакъв проблем - тя гордо заявява, че "Гърдите ми растат от много любов"...
Изключителна духовна храна само срещу лев и петдесет - в сто и двайсет страници и няколкостотин хиляден тираж.
Пощръкляваме от пентаграми и обърнати конуси, бием се под път и над път, четем от сутрин до вечер за задниците, дупетата и шкембетата на хората, опитващи се според силите си да ни забавляват, няма защо да се учудваме на твърденията на астроложката Алена в същия тоя дупепрославящ седмичник: "Живеем зле, защото сме зли, подли, мързеливи, бездуховни".
Което си е вярно - вярно си е. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар