сряда, 3 юли 2013 г.

ГЬОСТЕРИЦА СЪС СИЛИКОН

в. "Стършел", бр. 3496/05.07.2013 г.

Откакто депутатите тръгнаха на работа с гьостерица под мишница и пищов на задника, единствената ни надежда някой да охлаби напрежението са милите, независими от нищо, освен от чорбаджиите си, свободни български вестници.
Отваряме "ТЕЛЕГРАФ" и през сълзи изчитаме изявлението на зам.-председателя на комисията по енергетика в парламента г-н Явор Куюмджиев - "Цената на тока вече може само да пада".
Доживяхме! И яйцата поевтиняха след изборите - ако се вярва на "ТРУД" - с цели 16 %!
Догодина, както е тръгнало, ще си ги варим безплатно!
И всичко това благодарение на кого? Естествено - на мъдрото управление, което във всичките си действия се ръководи от интересите на народа! В същото телеграфно издание четем откровенията на г-н Михаил Миков "В парламента чуваме гласа на хората": "...Да увеличиш детските надбавки, да удържиш цената на тока, да намалиш младежката безработица, да отмениш данък "Колиба", колкото и да изглежда безсмислено - да, струва си"...
Като е безсмислено - що го правят?
Очевидно - класифицирана информация!
Специалистът по декласифициране на информации г-н Райдовски набързо разобличава в "ШОК" мрачни тайни от близкото минало - "А през последните дни в първите редици на демократичните протестиращи се появи и самият Иван Костов със синя дамска превръзка на челото. Както после се разбра - по настояване на Доган!" Пустият му Сокол - какви перверзии изисквал от висотата на сараите си!
"ВСЕКИ ДЕН" пък разобличава яростно мафиотската организация на протестите срещу правителството - "Забиха кирка в лика на Тато". Шуменски мебелист-ентусиаст си платил, за да му изрисуват Тодор Живков на капака на колата, а друг ентусиаст в потайна доба ударил една кирка на творението. А защо? Всекидневното издание знае - "Според неофициална информация преди дни мебелистът получил оферта да се включи в протестите в София с атрактивната мазда. Той обаче отказал и имало вероятност отказът да е в дъното на атаката..."
"ТЕЛЕГРАФ" влиза в задочен спор с "24 ЧАСА" - според часовото издание затоплянето на времето и бумът на алкохолния туризъм довели до "Врява и безумство в Слънчев бряг" , а  според телеграфното - има и културни прояви. С награди! "Нови цици за мис Силикон" - възторжено ни информира вестникът. Кандидатките "ще провокират мъжете, облизвайки сластно близалки. Тази, която покаже най-добри и атрактивни умения с устата, ще получи и най-голям шанс да грабне титлата"... На логичния въпрос от какъв зор са им на силиконките нови импланти, има логичен отговор - "Ако не искат да сменят силикона в гърдите си, момичетата могат да се възползват да си оправят носа, дупето или някоя друга част от тялото"...  Иначе - участничките "ще са облечени като куклички", но ако някоя се съблече по монокини, "ще получи бонус точки"...
Както би рекъл г-н председателят на Народното събрание - колкото и да изглежда безсмислено - струва си!

Много по-добре е да зяпаме по силиконките, отколкото да се плашим едни други с гьостерици и замерваме с дамски превръзки и тъпи компромати  из подопечните газети!

Няма коментари:

Публикуване на коментар