петък, 2 октомври 2020 г.

ЩЕ Я КАРАМЕ ПОЛЕКА


в. „Стършел“, бр. 3867/2 октомври 2020 г.

Няма начин – ще я караме полека, бързата работа очевидно кучета я яли. Поне така ни убеждава пресата, а както знаем, щом нещо го пише във вестник – със сигурност е вярно.

В длъжко интервю за „24 ЧАСА“ г-н Димитър Димитров, представен като изборен експерт, ни убеждава, че „Машините за гласуване ще са като атомния реактор в Белене – гордост, че го имаме, за нищо не го ползваме“.

Това звучи убедително, особено подзаглавието, че „За следващите избори ще ни е нужен бюджет, колкото за построяването на детската болница“.

И тъй като не я караме полека, вече всички бързаме, никой няма време да чете казаното от експерта, за да разбере, че думите му са вадени от контекста и че става дума наистина за огромна каша в законодателството и държавата, за едни абсолютно сбъркани предстоящи избори.

Но да не бързаме – полека ще я караме, за да видим кой ще да излезе виновен за цялата бъркотия. Няма никаква изненада – анализът на д-р Илия Илиев в „ТРУД“ ни го казва с думи прости: „Войнството на Сорос на бой последен за диктатура“!

Както се предупреждава в църквите – да внимаваме! „Днес соросоидите ни налагат Истан­булската конвенция, една от важните причини да напират за промени в конституцията. Политкоректниците и джендъристите на запад вече наложиха да се извади от учебниците главата за сексуалните психопатии, както върви, скоро ще обявят за норма педофилията, накрая и канибализма. В условията на тоталитарно управление, което несъмнено е крайната цел на стоящите зад „единствено правилните Ценности“ и техните пропагандисти“…

Добре, че е „ТЕЛЕГРАФ“, за да ни посочи правилния път за борба със соросоидиотизма – спретнете си родолюбивата „Торта трикольор“. За да забъркате патриотично тая торта, не ви е необходимо много – брашно, захар, кисело мляко, сода, сметана, боя за сладкиши – за да се боядиса патриотично сметаната, с получената глазура се полива тортата – и полученият национален трикольор може да се украси с „кокосови топки, ягоди и всякакви плодове по желание и според сезона“.

Как с две кокосови топки в устата да не се почувствате горд българин!

Междувременно децата тръгнаха на училище, паниката заради коронавируса все повече обхваща родителите, а „ТРУД“ се е постарал да я позасили: „С тестове за COVID-19 осакатяват деца“!

За да не си помислите, че става въпрос за фалшива новина, има и мнения на лекари – единият твърди, че „Носът е аристократичен орган и не търпи селскостопанско отношение“ – в смисъл, че трябва доста внимателно да се бърника в него, за да не се счупи нещо, но професионално е потърсено и противното мнение – „Нежното и повърхностно вземане на секрет от носа дава фалшив резултат“.

Заключението? Елементарно – бай, бабо, да те не среща доктор с клечка в ръка! А ако те срещне – да я кара професионално, но по-полека.

Като премиерът – който (цитираме по „ДНЕВНИК“) дава странна характеристика на членовете на партията си: „Ние В ГЕРБ сме, виж, колко жени, само жени... Дет' се вика, тук-таме мъж, ма и той - жена. Мода! Така ще я караме! По малко, по малко“.

В смисъл – малко по малко, ще я караме полека. До пълната победа на джендъризма, каквото и да означава това ново понятие.

И ти ли, Бойко, се продаде на соросоидите! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар