сряда, 13 декември 2017 г.

СЕКС, НАРКОТИЦИ И КОЛЕДА


По Коледа стават чудеса – не само у нас, и по света стават! Ето – изловичкаха надрусан президент, и то не кой да е! „Тръмп три месеца без заплата заради наркотици” – твърди „МОНИТОР”. Изданието-борец срещу фалшивите новини пус­ка стряскащото заглавие, за да уточни веднага след него, че милиардерът дал „заплатата си за третото тримесецие на министерството на здравеопазването, за да помогне за борбата с пристрас­тяването”.
„ТРУД” пък открива откъде идат всички проблеми в българското здравеопазване – „Зъл сириец крал лекарствата на българина”. Не му стига, че е сириец, ами – отгоре на всичко се оказва и зъл! А българските доктори и аптекари, които малко са му помагали – те очевидно са от добричките.
Но – да се върнем към Коледните чудеса. По големите християнски празници става очевиден недостигът на свещеници по нашенско – затова „Разжалвани попове заработват частно на гробищата” – разобличава престъпната схема „МОНИТОР”. А на другата страница става ясно с какво си допълват пролуките в работното време нашите свещенослужители, когато празниците отминат – „Възстановиха правата на свещеник екскурзовод”!
Чудесата продължават и в „СТАНДАРТ”. Точно преди Коледа, според вестника, ще имаме изключителната възможност да „Гледаме Исус Христос в НДК”. Предположенията, че е дошъл заради европредседателството, са силно преувеличени – оказа се, че става въпрос за рок операта „Исус Христос – суперзвезда” на Андрю Лойд Уебър.
На малко предколедно чудо очевидно се е надявал и експремиерът Сакскобургготски, който, огорчен от отмятането на правителството от някои обещания, според „24 ЧАСА” задава любопитния въпрос: „Ако царските имоти бяха на държавата, защо тя ги одържави?”. На въпроса, естествено, никой не отговаря, но все пак след Никулденската литургия пловдивският владика „покани гостите на почерпка в митрополията”. Ех, налейте, да пием от мъка...
„ТЕЛЕГРАФ” проучва разписанието и ценоразписа на Дядо Коледа – оказа се, че „Старецът иска повече, ако има истинска брада или е завършил НАТФИЗ”.
Е, научихме още нещо за добрия старец – откъде му е дипломата!
И, тъй като празниците са не само молитви, последвани от ядене и пиене – малко секс накрая не вреди! Отваряме „МОНИТОР” и потресени разбираме, че „Женена за себе си жена си изневери”! Женената (или омъжената – казва ли ти някой) за самата себе си мома англичанка, признала, че „бракът є не е бил идеален и в крайна сметка тя близо пет месеца се е срещала с мъж”. Предполагаме – заради неблагоприятното движение на планетите и по-специално на гадния Меркурий, който мине-не мине месец и нещо го прихваща, та вместо да надгражда, става ретрограден. И се оказва, че не само сваля правителства и предизвиква загуби на избори, но и „пречи на бизнеса, помага на изневерите”. Разбира се, трябва да се има предвид и, че „До Бъдни вечер сексът - по-кратък заради ретроградния Меркурий”. Ето го научното обяснение за злополучния автобрак и последвалата автоизневяра на нещастната бивша мома англичанка!
Освен секса и щастието е краткотрайно заради Меркурий или някое друго ретроградно тяло – небесно или земно – „Без да прегледа и един пациент, частна болница взела 12 милиона лева” – цитира главния прокурор „24 ЧАСА”. Частна болница, цвъцната на територията на държавната врачанска болница, отнесла милионите, а докторите от държавната викаха телевизиите да се оплакват, че не получават заплати и болницата им е пред фалит.
Така е – като началниците им не четат „МОНИТОР” – „Не давайте дупето си на всеки” – съветва изданието на розовата си 49-а страница.

Изключително полезно поучение – ама като няма кой да го прочете!

Няма коментари:

Публикуване на коментар