сряда, 20 януари 2016 г.

ТЕ СА ВЕЧЕ ТУК!

в. "Стършел", бр. 3626/22.01.2016 г.

Тук са – и са много!
Кои? Не четете ли вестници – „Извънземни ни връщат към каменната ера” – жълто на черно го пише в „24 ЧАСА”!
Искате доказателства? За кое – за извънземните или за ерата?  Да започнем от следствието, за да стигнем до причините.
„Майка наплю учителка в клас” – дава ни първото доказателство за нашествието „СТАНДАРТ”. Детето се държало зле, извикали майката при директора, но тя държала първо да наплюе учителката преди да отиде при началството. Това наш човек може ли да го направи, ако не е с извънземен произход?
Или това – „Бракониери бият с риба инспектори край Струма” – в „24 ЧАСА” – това какво е? Инспекторите сгащили извънземните край реката, а те им „нанесли удар с голяма риба”. Извънземното си е извънземно – то даже не знае с какво да удря, хваща първото, попаднало му под ръка.
Извънземните нямат никаква информация за разделението на властите на Земята – ако знаеха, че по пътищата има две породи хора – шофьори, които трябва да дават и катаджии, които трябва да отказват да вземат, за да пишат за тях вестниците, никога нямаше да се изложат така – „Шофьор наби катаджия” – отразява поредното приземяване на неориентиран пришълец „СТАНДАРТ”. Все пак – някаква първоначална информация му е останала в извънземната глава, ако, разбира се, тия създания имат такава – „Опитал се да преговаря, но униформеният бил непоколебим. Това отключило агресията”.
Ами „Баба и дядо потрошени в леглото край Търговище”? Според „ТЕЛЕГРАФ” извънземният влязъл през прозореца, „вмъкнал се до Кадирови и започнал да ги бие... Биячът пришълец говорел на български и на български ги командвал да мълчат. С един удар зашеметил жената, не е искал пари, нито обяснил защо ги бие”.
Направо – каменната ера, даже пари не е поискал, защото в каменната, естествено, пари е нямало, кой каквото отмъкне – това ще му остане!
Глътка оптимизъм, слава Богу, ни поднася връщането към „24 ЧАСА” и заглавието за извънземните – след по-внимателен прочит се оказа реклама на нов филм. Ура – все пак сме двайсет и първи век!
В това се опитва да ни убеди публикация в „ТРУД”, прославяща новите постижения на науката – „Сутиени меря пулс и събират боклук”. Това, за пулса, ясно. А боклука? Да не би дамите да прибират там фасове и носни кърпички?
Не, ако се вярва на написаното, става дума за екологичен бански костюм от нова материя, която „отблъсква водата, но затова пък има способно­стта да поглъща замърсявания от рода на маслата. Целта е филтриране на морската вода”. По-нататък можем да прочетем, че новото съоръжение можело да погълне „до 25 пъти собственото си тегло в зависимост от плътността на замърсителя” както и загадъчното твърдение, че „на грам може да се побере до 823 кв. м. мръсотия”. Такова обединяване на мерки и теглилки досега не беше срещано, слава Богу, че има български печат, та да ни светне!
Колебаейки се между каменната ера и банския, събрал цял декар боклуци, разгръщаме „СТАНДАРТ”, за да научим, че „Путин е българин. Той има българска кръв... Неслучайно той е направил „Южен поток” да минава през нас” – така твърди ясновидката с име на фолк звезда Николета.
Естествено, най-хубавото е в заглавието на предсказанията: „Не руса жена, а Русия ще ни извади от кризата”.
Какво ни баламосвате с извънземни и пълни с боклук сутиени!

Така кажете, да си дойдем на думата!

Няма коментари:

Публикуване на коментар