сряда, 30 октомври 2013 г.

ВСИЧКИ ПАТРИОТИ - В КРАК!

в. "Стършел", бр. 3513/01.11.2013 г.

Имаше такава песен - грабнете всички пушки и всички патриоти - в крак... Имаше и нещо за смърт на предател и на враг... А се сетих за нея, докато четох шарените мнения около студентските вълнения.
"ДУМА", като партиен вестник, няма как да е във възторг - пуснала е коментар на Веселин Стоянов с, предполага се, насочено към младата аудитория, заглавие: "По-добре лош секс, отколкото никакъв"... Най-вълнуващ е краят, където авторът се вълнува от интелектуалното развитие на ранобудните студенти - "Това ли искате да бъдете - хора без душа. Роботи, които управляват, хора, които имат само корем и долно и горно отвърстие..." (...) "Аз лично смятам, че те трябва да си гледат букварите и като се изучат, тогава да влязат в света на големите хора. Защото още ядат чужд хляб, този на близките или на народа, и не бива да дават акъл на хората, които ги хранят. Още повече - по чужди поръчки!" 
Партийната преса си е партийна, непартийната залага на интрижката - "МОНИТОР" (препечатвайки "ТЕЛЕГРАФ") директно ни насочва към виновниците за окупацията на Софийския университет - "Професори от Нов български университет бунят ранобудните".
Декларацията на преподавателите, подкрепящи протеста, "ТРУД" пък публикува под заглавие, напомнящо обява в квартална бакалия, предупреждаваща ни за върлуващи наоколо джебчии: "Вижте кои са преподавателите, подкрепили студентите".
В коментар за радиото, светкавично разпространен от интернет страницата на "24 ЧАСА", г-н Петър Волгин в прав текст обяснява как "Една перверзна симбиоза между парите на ГЕРБ и фанатизма на провалената десница роди поредната бутафорна картинка в центъра на София, този път в Университета. Случващото се там от петък вечерта е свещен съюз на Бай Ганьо, Полиграф Полиграфович, Йозеф Гьобелс и Андрей Жданов, сформиран в името на "великата цел" - да бъдат върнати на власт герберите, а ако може, покрай тях в парламента да се промуши и остатъчната десница."
Уважавам хората, които се подписват под мнението си, колкото и да ми се повдига от него. Друга бира са анонимните форумци, подели тезите на интелектуалците и тълкуващи ги по по-разбираем за себе си и себеподобните начин:
козуначената_кифла: Пак ли стана модерно да си веем пръднята по аулите.?!?!
Един дядо: Хуйвенбините и талабаните използват възможността да си допълнят стипендиите (тези от тях, които имат право на стипендии).
Пенсионер: Протестиращи = Прозападни подлоги и саботьори, гербаджии и антибългари! Кой ви е спонсора, откъде са ви парите за живеене? Нали на протестите не плащат?
salaspils: Незабавно трябва да се закрият разни измислени "специалности" като "философия", "социология", "политология" в СУ и средствата да бъдат пренасочени за медицинските и техническите ВУЗ-ове!
синьо небе: Ха, ха, хааа... казаха ли ви го В ПРАВ ТЕКСТ - "...Търговците влязоха и окупираха храма..." - еврейските номера на мутро-комунистите НЯМА ДА МИНАТ! Вън юдейските фарисеи ОТ ХРАМА!
 vudu: Хахахаха! Никой не ви подкрепя бе олигофрени:))) Хората ви знаят, че 50-те олигофрена вътре сте платени от олигарсите, начело с Плевньооглу:)))) (...) Мръсните педали-соросоиди с интелектуални недостатъци пречат на останалите да си провеждат учебният процес! Скоро ще има бой по "окупатори":)))))))) България не е на 50 мангала, влезнали в СУ!
JJJ: Да ги арестуват и накажат с изключване от университета. Да ги осъдят на 50 дни изправителен труд за възстановяване на щетите. (...) Окупират, рушат, съсипват, правят каквото им текне и накрая какво ... превръщат ги в герои, а разходите на гърба на народа. Ай с-тир!
Анонимен: Айде да се съберем и да ги изхвърлим в градинката да се кенефят с палаткаджиите....... Получавали по 80 лева на вечер, защото подкрепяли Реф. блок - продажни дрисльовци, хайде да им наритаме задниците.......
И това - по адрес на двайсетинагодишните момчета и момичета, решили по някакъв начин да ни покажат, че не са съгласни с нас.
Една нация, способна да мрази децата си по тоя начин - не ги заслужава!

Направо - пиши я бегала!

Няма коментари:

Публикуване на коментар