сряда, 10 октомври 2018 г.

ДУПЕ ДА Е ЯКО!



С наближаването на зимата, студа и сметките, тоя лозунг отново излезе на дневен ред. Сигурно заради това „МОНИТОР” се е загрижил на страничката за здраве и красота да ни препоръча „Дрехи за идеално дупе”. Дрехите са си дрехи, дупетата – дупета, препоръките сигурно са полезни, но изведнъж се оказа, че и от модните рубрики човек може да научи нещо – например, че има „Дупе „с  уши”! Досега си мислехме, че само стените, обработвани от специалните служби, притежават тоя орган, оказа се, че като си приказваме разни работи, трябва да внимаваме не само с тях!
Разбира се, има хора, за които това е нещо като оръдие на труда – и мониторната газета ги наблюдава отблизо – „Компаньонките тръгнаха на турне из провинцията”. Обяснението било просто – „Стационарната работа е смърт за бизнеса. Когато веднъж си бил с една жена, рядко желаеш да повториш, особено, когато е платено” – разяснява за несведущите анонимен компетент. Почти като платена реклама е съобщението, че „Палавата Сиси ще остане в Ловеч около седмица в датите между 20 и 27 септември, след което ще мине през Плевен и Русе, ще акостира във Варна, а след това ще се върне за началото на зимата в София”.
Не се опитвайте да запомняте датите – броят е от миналия месец. По-интересното е друго – че „група от няколко министерства и агенции обмислят за пореден път как да вкарат под някакъв контролен режим проституцията у нас” – в смисъл, доколкото се разбира от текста, да удържат 10 процента върху оборота – само, знайте, за парата…
„СТАНДАРТ” също не е чужд на задната тема – „Покерджия плати с 12 шева на задника”. За любопитстващите – „след като свършил всичките си пари, решил да заложи накрая мъжката си чест, но късметът му обърнал гръб. Противникът му се възползвал от спечеления облог и така се стигнало до намесата на хирург”…
Но не само покерджията има подобни проблеми – и специалният съд го е закъсал – „Местят делото КТБ в районния съд заради „пукащия се по шевовете” спецсъд” – неочаквано се явил нов проблем – заличката на съда не побира участниците в делото! Добре поне, че Цветан Василев го няма, иначе и залата в НДК щеше да отеснее от репортери и пострадали!
Нямахме си достатъчно родни криминални типове и убийци, та започнахме според „ТРУД” и да си ги внасяме – трудовата газета малко ни стряска със „Сталоун избива мексиканци в София”, но, слава Богу, това се оказва само „за целите на масивната екшън продукция „Рамбо 5”. В смисъл, че претрепаните след като спре камерата, стават, изтупват се от прахта и отиват да ги трепят в следващия дубъл.
А „24 ЧАСА” направо ни разказва играта с помощта на премиера г-н Борисов. „Новият национален стадион е в краката на футболистите” – научаваме от първата страница. Ами – в краката, във футбола с ръце дават само на вратарите! Е, и на някои други, но само, когато съдията услужливо гледа на другата страна.
Още по-забавно става, когато стигнем и до цитираните думи на премиера – че „ще има нов национален стадион, ако българският отбор по футбол стане първи в групата си в Лигата на нациите”!
Проверихме – остава само четири мача – и на 19 ноември веднага след последния сигнал багерите могат да тръгнат!
Е, разбира се, ако краката на нашите не се схванат или пък досегашният стадион им харесва повече…
 Ако се схванат – дупе да им е яко!

Няма коментари:

Публикуване на коментар